Η αλυσίδα οπτικών καταστημάτων ‘’Οφθαλμός’’ ιδρύθηκε απο τον οπτικό Αθανάσιο Μπίρλη με πρώτο πιλοτικό κατάστημα στην Ηλιούπολη. Η αλυσίδα είναι η μόνη στο χώρο των οπτικών ειδών που από το 1995 εφάρμοσε το σύστημα franchising για την ανάπτυξή της. Από το 2003 η αλυσίδα επεκτείνεται στην υπόλοιπη Ελλάδα φτάνοντας σήμερα να αριθμεί οκτώ από τα εικοσιεπτά συνολικά καταστήματα εκτός Αττικής.

Κύριο συστατικό της επιτυχίας του group είναι η συνεχής ενημέρωση, παρακολούθηση της τεχνολογίας και της οπτικής επιστήμης αλλά και η ακολουθία του χώρου της μόδας και του σχεδιασμού. Πολλά σύγχρονα ονόματα του χώρου της μόδας πρωτοεμφανίστηκαν στις βιτρίνες των καταστημάτων ‘’Οφθαλμός’’ , όπως Alain Mikli , Robert La Roche , Oliver Peoples , Paul Smith L.A. Eyeworks Face a Face MYKITA , Barton Perreira , Fabien Baron.

Η υψηλή ποιότητα των προϊόντων , η έμφαση στον πτυχιούχο οπτικό και στην ενημέρωση του καταναλωτή για τα θέματα υγείας των διοπτροφόρων με συνεχείς ενημερώσεις (direct mail , SMS) εξασφαλίζουν το κύρος του ονόματος ‘’Οφθαλμός’’, σε ένα φιλικό χώρο εξυπηρέτησης, υψηλής αισθητικής και σχεδιασμού.

Σήμερα συνεχίζεται η αποκλειστική συνεργασία και η περιορισμένη διανομή με προϊόντα υψηλού σχεδιασμού και ποιότητας όπως Oliver Peoples, Paul Smith, Barton Perreira, Design Naturell, Bellinger, Theo, Victoria Beckham αλλά και όλων των διάσημων εταιρειών στο χώρο των γυαλίων.

Παράλληλα το δίκτυο αναπτύσσει και νέες δραστηριότητες όπως βοηθήματα χαμηλής όρασης , χειρουργικές λούπες , ακουστικά βαρηκοϊας συνεργαζόμενοι με τις κορυφαίες εταιρείες Multilens , Optergo , Widex, Phonak.

Όροι Χρήσης & Ασφάλεια  |  Τρόποι Πληρωμής  |  Τρόποι Παραλαβής Προϊόντων  |  Πολιτική Ακυρώσεων & Επιστροφών  |  Επικοινωνία

Designed by MainSys | powered by Status CMS