Ακύρωση παραγγελίας

Στη περίπτωση που μετανοιώσατε για την αγορά σας, ππορείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας εντός 12 ωρών. Η ακύρωση της παραγγελίας γίνεται εύκολα, στέλνοντας μας ένα email στο info@ofthalmos.gr που θα αναφέρετε ότι θέλετε να ακυρώσετε την παραγγελία σας και δίνοντας μας τον κωδικό ακύρωσης. Τον κωδικό ακύρωσης θα τον βρείτε στο email που είχατε λάβει με την ολοκλήρωση της παραγγελίας.


Πολιτική Επιστροφών


Μπορείτε να επιστρέψετε εύκολα, προϊόντα που έχετε αγοράσει από το ofthalmos.gr αν εντοπίσετε κάποιο πρόβλημα στο προϊόν ή αν αλλάξετε γνώμη για την επιλογή σας.

Ελαττωματικό προϊόν: Πραγματοποιούμε όλους τους απαραίτητους ελέγχους πριν την αποστολή κάθε παραγγελίας. Ωστόσο στην περίπτωση αυτή αρκεί η επιστροφή να γίνει εντός 5 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία αγοράς. Το προϊόν θα αποσταλεί πρωτίστως στο τμήμα Ελέγχου προς διαπίστωση ότι η βλάβη δεν οφείλεται σε κακή χρήση και στη συνέχεια θα αντικατασταθεί.
Αλλαγή γνώμης: Αν αλλάξετε γνώμη για το προϊόν που παραλάβατε μπορείτε να το επιστρέψετε, αρκεί να μην έχουν παρέλθει 5 ημερολογιακές ημέρες από την ημερομηνία παραλαβής, να μην έχει χρησιμοποιηθεί και να συνοδεύεται από την απόδειξη αγοράς.

Τρόποι Επιστροφής

Στα καταστήματα μας δωρεάν! Τα καταστήματα Ofthalmos είναι στη διάθεσή σας να σας εξυπηρετήσουν σε περιπτώσεις επιστροφών.
Από το Χώρο σας! Παραλαμβάνουμε το προϊόν προς επιστροφή από το χώρο σας με χρέωση 5 € αν πρόκειται για υπαναχώρηση (αλλαγή γνώμης) και δωρεάν αν πρόκειται για ελαττωματικό προϊόν.

Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων και αναλόγως με τον τρόπο που επιλέξατε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας, η πίστωση του λογαριασμού σας θα ολοκληρωθεί εντός 30 ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε τα προϊόντα.
Όροι Χρήσης & Ασφάλεια  |  Τρόποι Πληρωμής  |  Τρόποι Παραλαβής Προϊόντων  |  Πολιτική Ακυρώσεων & Επιστροφών  |  Επικοινωνία

Designed by MainSys | powered by Status CMS